Sesli Oku    Durdur


İngilizce forum yorum tavsiyeler blog


Pratik yapabileceğiniz en iyi İngilizce Forum siteleri En İyi İngilizce Öğrenme Forumları İngilizce Forum İngilizce forum sitesi biliyor musunuz? İngilizce öğrenenlere tavsiye siteler İngilizce forum siteleri İnternetten İngilizce öğrenme forum İngilizce öğrenmek istiyorum İngilizce Öğrencileri için Blog tavsiyesi İngilizce Öğrenmek için Blog İngilizce Blog Yazıları

İngilizce forumlar yorumlar tavsiyeler
İngilizce dünyanın en kolay dilidir. Onu bu kadar karmaşık ve öğrenilmesi imkansız hale getiren aslında biz eğitimciler ve kendi dilimiz olan Türkçemizdir. Sanıldığının aksine çok dar ve kısıtlı olan Türkçe İngilizce öğrenimimizde en büyük düşmanımızdır.

Daha evvel İngilizce ile tecrübe yaşamış, değişik İngilizce kurslarına gitmiş kişilerin internette yazmış oldukları yorumları okumanız, bloglarda yazılanları takip etmeniz, İngilizce kursları ve verdikleri eğitimler hakkında İngilizce tavsiyeler, fikirler ve önerileri dikkate almanız, İngilizce forum, forumlar ve benzer kaynakları izlemeniz İngilizce başarınızda önemli bir etkiye vesile olacaktır.

Aşağıda sizlere yararlı olacağına inandığımız ve aklınızdaki İngilizce ile ilgili sorularınıza karşılık bulabileceğiniz dahili site linklerimiz verilmiştir.

Yararlanmanız dileğimizle,
Matematiksel İngilizce Kursu

  Neden İngilizce öğrenemiyoruz?
  İngilizce öğrenemiyorum, ne yapmalıyım?
  İngilizce öğrenmeye nereden başlamalı?
  En iyi İngilizce kursu hangisi?
  İngilizce kursu seçerken nelere dikkat etmeliyim?
  İngilizce temel kavramlar
  İngilizce kelime türetme teknikleri